Početna » Više naselja u Nišu bez vode do 15 časova

Više naselja u Nišu bez vode do 15 časova

0

Stanovnici nekoliko naselja u Nišu biće bez vode zbog radova na vodovodnoj mreži koji su u toku. Ekipe JKP „Naissus“ Niš rade na otklanjanju kvarova i održavanju mreže kako bi se što pre normalizovalo vodosnabdevanje.

Radovi u Selu Supovac
U ulici Svetog Lazara, kod broja 10, voda je izbila na površinu, što zahteva hitne iskope. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u celom selu Supovac.

Popravka Kvara u Naselju Gornji Matejevac
Kvarovi su prijavljeni u ulicama Pop Ignjatovoj, kod broja 51, i Gavrila Principa, kod broja 16. Ekipe JKP „Naissus“ rade na iskopima, a vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ovom naselju.

Intervencija u Obrenovićevoj Ulici
Radovi se obavljaju u podzemnom prolazu u Obrenovićevoj ulici bb. Vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 časova u stambenoj zgradi broj 5.

Popravka Kvara u Ulici Zmaja od Noćaja
Zbog iskopa u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 33/b, vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 časova. Potrebno je zameniti priključnu vezu.

Radovi u Ulici Babičkog Odreda
Ulica Babičkog odreda, kod broja 2/b, takođe je mesto hitnih radova zbog izbijanja vode na površinu. Vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova.

Popravka na Mramorskom Brdu
Na Mramorskom brdu, u ulici Niškoj bb, preko puta Frikoma, vrše se radovi na zameni priključne veze dužine 35 metara. Vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 časova.

Nastavak Radova u Niškoj Banji
Radovi na ugradnji hidranta u ulici Vidoja Jovanovića, prilaz I, nastavljaju se od prethodnog dana. Vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ovoj ulici.

Popravke na Prvim Ventilima
Ekipe JKP „Naissus“ rade na osposobljavanju prvih ventila u ulici Majakovskog, kod brojeva 45 i 49, kao i na više lokacija u Niškoj Banji. Mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Održavanje Kanalizacione Mreže
Ekipe JKP „Naissus“ nastavljaju sa pojačanim aktivnostima na održavanju kanalizacione mreže. Planirani su radovi na čišćenju uličnih slivnika u ulicama Njegoševa, 1300 kaplara i Merdarska, kao i pranje i usisavanje šahti na Mramorskom brdu i izvorištu Medijana. Dva specijalna vozila će vršiti ispiranje atmosferske kanalizacije u ulici Bulevar 12. februar.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas