Početna » Vitezovi iz Niša pokorili Zlatibor: Tri pehara za BK “Vitez”

Vitezovi iz Niša pokorili Zlatibor: Tri pehara za BK “Vitez”

0

Zlatibor je od 28. do 30. jula 2024. godine bio domaćin finala Kupa Srbije u olimpijskom boksu, gde su bokseri BK “Vitez” iz Niša ostvarili izvanredan uspeh. Osvajanjem prvog mesta u regionu jugoistoka, BK “Vitez” je obezbedio učešće u finalu i više nego opravdao očekivanja.

Iako su nastupili u oslabljenom sastavu sa samo osam boksera, uspeli su da se vrate kući sa tri pehara.

 

“Bokserski savez Srbije uručio nam je pehar za prvo mesto u regionu, kao i pehare za osvojeno prvo mesto u konkurenciji kadeta i prvo mesto u ženskom boksu”, kazali su u niškom klubu.

Zlatne medalje osvojili su Ivan Krivačević, Nada Krivačević, Lazar Pantić i Pavle Antić, dok je Ognjen Stanković pobedio u izbornom meču za reprezentaciju Srbije. Srebrne medalje pripale su Kosti Stamenkoviću i Darku Milojiću, a bronzane Urošu Krstiću i Urošu Radovanoviću.

 

“U oslabljenom sastavu, ali uvek najjači, bez pomoći grada, mi pravimo velike uspehe za svoj klub, grad i Srbiju”, kazali su u BK “Vitez”.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas