Početna » Oblačno i hladno sa kišom i susnežicom

Oblačno i hladno sa kišom i susnežicom

0
U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa slabom kišom i susnežicom u nižim predelima, u brdsko-planinskim sa slabim snegom i to uglavnom pre podne, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne suvo uz smanjenje oblačnosti. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 3 °C, a najviša od 3 do 7 °C.

Niš

Oblačno i hladno očekuje se i u Nišu, povmreneno sa slabom kišom ili susnežicom, uglavnom ujutro i pre podne. Posle podne suvo, a krajem dana i smanjenje oblačnosti. Vetar slab severozapadni. Najniža temperatura oko 2 °C, najviša oko 5 °C.

Priština

Oblačno i hladno, povremeno sa slabom kišom i susnežicom, uglavnom ujutro i pre podne. Posle podne suvo uz smanjenje oblačnosti. Vetar slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 1 °C, a najviša oko 4 °C.

Izgledi vremena u budućem periodu

U subotu (09.12.) umereno oblačno sa sunčanim intervalima i suvo, a u nedelju (10.12.) sa severozapada novo prolazno naoblačenje sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim prolaznim snegom. Početkom naredne sedmice (11 – 13.12.) porast dnevnih temperatura u većini mesta od 10 do 15 °C uz kratkotrajnu kišu, a jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, na planinama sa snegom uz pojačan severozapadni vetar očekuje se u sredu sredinom dana na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima. Krajem perioda oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas