Početna » Centar Niša dobija nove kontejnere. Nema više buke prilikom iznošenja smeća

Centar Niša dobija nove kontejnere. Nema više buke prilikom iznošenja smeća

0
Svi stari kontejneri u centru Niša biće zamenjeni novim. JKP “Mediana”, nabavilo je 350 kontejnera, a novina je i ta što oni neće praviti buku prilikom iznošenja smeća.

V. d. direktora JKP “Mediana” Ivan Mihajlović je podsetio da je ovo preduzeće u prethodne dve i po godine nabavilo dva autopodizača kontejnera, dve cisterne i devet novih smećara, rekao je prvi čovek „Mediane“.

Ivan Mihajlović, direktor JKP “Mediana”

„Za zadnje dve i po godine smo povećali vozni park za 20 procenata. Ukupno je 27 vozila nabavljeno, od toga najveći deo su komunalna vozila. Pet veliki vozila, dva autopodizača, dve cisterne, na proleće počinje održavanje higijene ulica većom dinamikom, zatim autofekalac, mala otvorena vozila, dostavna vozila i ono što je najvažnije, ukupno devet novih smećara“, poručio je v. d. direktora JKP „Mediana“ Ivan Mihajlović.

 

U dvorištu „Mediane“ 350 novih plastičnih kontejnera čeka svoje postavljanje. Oni će biti raspoređeni u centru grad umesto postojećih metalnih kontejnera. Mihajlović je rekao da je razlog tome što nastaje velika buka tokom noćnog odvoza smeća.

Spremni su i trapezasti kontejneri za novo reciklažno dvorište, a u toku je postavljenje 50 podzemnih kontejnera u gradskim opštinama Palilula u Medijana.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas