Početna » “Crno kao oniks” Jelene Antić u Maloj sali NKC

“Crno kao oniks” Jelene Antić u Maloj sali NKC

0
U Maloj sali Niškog kulturnog centra večeras (7. decembra) u 19 časova, biće predstavljen roman CRNO KAO ONIKS Jelene Antić. O knjizi će govoriti Biljana Stanojević , Beka Mitić Ristić i Jelena Antić, autor.

U romanu “Crno kao oniks” Adora Garnet, potomak najmoćnijeg demonskog klana u Garnetonu, otkriva da “svet nije samo ono što poznaje. Njena sudbina vodi je izvan granica Garnetona. Adora će preuzeti strašan rizik kako bi ostvarila svoje snove. Potpuno novi svet ispunjen je prelepim i zastrašujućim stvarima. Sve je drugačije!”, navode u pozivu za promociju i dodaju:

 

Međutim, Adora će brzo shvatiti da nije dovoljno samo da se suoči sa nepoznatim okruženjem u kome se demoni ubijaju! Delovi njenih sećanja su nestali, a misteriozni Vilijam Kolhejn postaje ključna figura u njenoj sudbini. Degnum postaje mesto opsade demona, da li je Adora razlog tih napada?

 

Njen povratak je dugo iščekivan! Za njenom moći tragaju izvesni ljudi, neko je prati u senci. Na dan kada će se svi Adorini snovi srušiti, neko će doći po njenu moć!

 

U ovom vrtlogu moći i opasnosti, Adorini prijatelji se bore da je pronađu na vreme. Da li je Adora dovoljno jaka da se sama izbori sa zadivljujućom moći Oniks kristala? Da li se snovi menjaju sa nama? Da li je ljubav jača od osvete?

 

Ovo je samo početak!

Jelena Antić rođena je 1995. u Nišu, gde danas živi sa svojim suprugom i sinom. Po struci je Master inženjer arhitekture. Dobitnik je Nagrade Njegovog Kraljevskog Visočanstva Prestolonaslednika Srbije i nagrade “Vitez Znanja”, kao učenik generacije.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas