Početna » Detalji požara u EI Niš. Gorelo čak 3.000 kvadrata poslovnog prostora. Zahvaćeno više objekata, čak i Novopazarski fakultet (FOTO+VIDEO)

Detalji požara u EI Niš. Gorelo čak 3.000 kvadrata poslovnog prostora. Zahvaćeno više objekata, čak i Novopazarski fakultet (FOTO+VIDEO)

0
Požar velikih razmera zahvatio je jutros oko 5:30 časova krug Elektronske industrije Niš. Gust dim i dalje se širi ovim delom grada, a vatrogasci i dalje gase požar. Kako saznaje Glas juga, vatra je buknula najpre u magacinu prehrambenih proizvoda, vlasnika iz Jermenije, ali se brzo proširila i na druge objekte. Prema nezvaničnim informacijama, vatra je zahvatila čak osam firimi koje su se nalazile u blizini i šteta je ogromna.

Požar je zahvatio i firmu koja se bavi proizvodnjom plastike, ali i jednu koja se bavi bojama i lakovima. Vatra je zahvatila čaki i novopazarski fakultet, što se vidi na snimku koji je zabeležio Glas juga na licu meta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glas Juga (@glas_juga)

 

Oglasio se i MUP

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara koji je jutros izbio u magacinima u jednom objektu u Bulevaru Svetog cara Konstantina u Nišu.

Požar koji je izbio oko 5.30 časova zahvatio je površinu od ukupno 3.000 kvadratnih metara.

Vatrogasno-spasilačke ekipe su odmah po dojavi izašle na lice mesta i ulažu maksimalne napore da spreče da se požar proširi i na obližnje magacine.

Povređenih osoba, prema dosadašnjim informacijama, nije bilo.

U intervenciji učestvuju 27 vatrogasaca-spasilaca sa devet vozila iz Vatrogasno-spasilačke brigade Niš, tri vatrogasca sa dva vozila sa Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu, a angažovana je i jedna cisterna JKP „Naissus“ iz ovog grada.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas