Početna » Grupa KRUG – Tribute to EKV uskoro u Nišu!

Grupa KRUG – Tribute to EKV uskoro u Nišu!

0

Grupa KRUG – Tribute to EKV će posle šest godina nastupiti u Nišu u petak, 27. oktobra u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23) od 21h.

Krug je nastao u proleće 2006. godine i osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave Ekatarina Velika, sa grupom ljudi koji su više od tri decenije na muzičkoj sceni Beograda.

Ulaznice u pretprodaji: Caffe club Saloon (Sindjelićev trg 17 – preko puta parkinga kod Narodnog pozorišta) i Clock Travel (Trg Republike 6 – kod ulaza u Kazandžijsko sokače).

Prvih 100 karata u prodaji su po promo ceni od 1.000 rsd, nakon toga ulaznica će koštati 1.200 rsd, a na dan koncerta 1.500 rsd.

Foto: Aleksandar Stojković / Promo – #Krug Tribute to #EKV

“Motiv nam je da damo doprinos u očuvanju sećanja na Milana, Bojana, VDa i Margitu i da iako svesni njihove potpune nezamenljivosti, pružimo mogućnost mladima koji nisu mogli da čuju EKV uživo, da deo tog duha osete na koncertu u našem izvođenju” kazali su članovi kluba i dodali da koncerte doživljavaju kao privilegiju da sa gostima na bini, prijateljima i publikom podele fascinaciju za tim genijalnim ljudima i njihovim idejama.

Ekatarina Velika – EKV ostavila je snažan trag na celokupnoj rok sceni i mnogim bendovima služila je kao uzor u stvaralaštvu.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas