Početna » Kinezi otvaraju fabriku u Merošini

Kinezi otvaraju fabriku u Merošini

0
Predsednik Privremenog organa opštine Merošina Saša Jovanović sa svojim saradnicima održao je sastanak sa investitorima iz Kine iz kompanije CCSC – Interconnect Technology Ltd, na kome je dogovoreno otvaranje pogona te kompanije u 2024. godini.

Čik Čiu, Lok Čiu, Brajt Tian i KK Čan, čelnici komapnije CCSC – Interconnect Tehnology Limited, dogovorili su potpisivanje memoranduma o saradnji sa opštinom Merošinom o izgradnji fabrike koja se bavi proizvodnjom kablovskih konektora i koja će zaposliti oko 200 ljudi.

„Fabrika kineskih partnera zaposliće 200 ljudi, što će biti od ogromnog značaja za opštinu Merošinu. Potpisivanje memoranduma zakazano je za januar, dok se puštanje fabrike u pogon očekuje u drugom kvartalu 2024. godine“, rekao je Saša Jovanović.

CCSC Interconnect Technologi Ltd. je osnovana 1993. godine u Donguanu u Kini. Kompanija je brzo prerasla u proizvođača kablovskih konektora svetske klase. Posluju u preko 26 zemalja sa svojim inovativnim proizvodima.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas