Početna » KOALICIJA „NIŠ, MOJ GRAD”: Narodni pokret Srbjie da vrati odbornički mandat

KOALICIJA „NIŠ, MOJ GRAD”: Narodni pokret Srbjie da vrati odbornički mandat

NEPOTIZAM I OTIMANJE MANDATA PREDSTAVLJAJU NAJOŠTRIJI VID NASILJA             

0
Koalicija „Niš moj grad” poziva rukovodstvo Narodnog pokreta Srbije na solidarnost sa zahtevom da vrate odbornički mandat u gradskoj opštini Palilula koji su dobili učlanjenjem odbornika Aleksandra Živadinovića, a protiv koga je pokrenut disciplinski postupak za izbacivanje iz Koalicije „Niš, moj grad” zbog nepotizma.

Pomenuti odbornik je na svoju ruku postavio svog sina u izbornu komisiju nakon čega je pokrenut disciplinski postupak protiv njega za izbacivanje iz koalicije „Niš, moj grad” kao i zahtev da podnese ostavku na mesto odbornika gradske opštine Palilula, saopštila je ova koalicija.

Kažu da stavljanje članova porodica na razne funkcije u gradu odudara od stavova i principa ove koalicije.

„Nadamo da se sa tim slaže i celokupna opozicija u gradu. Postupkom primanja ovakvih profila ljudi u stranku, Narodni pokret Srbije ne doprinosi ujedinjenju opozicije nego se vodi principima vlasti „budi naš pa radi šta znaš”. Naš cilj su promene u Nišu, a ne da jedni odu, a drugi dođu”, zaključuju u „Niš, moj grad” i dodaju na kraju:

 

„Naš osnovni zahtev je da pomenuti odbornik vrati mandat našoj koaliciji jer ova otimačina najviše odgovara vladajućoj stranci i udaljava nas od ujedinjenja ka zajedničkom cilju koji imamo u gradu. Praksa vrbovanja, obećanja i tajnih razgovora sa odbornicima je alibi za vladajuću stranku da to radi na svim nivoima.”

Oni u cilju buduće saradnje, očekuju od Narodnog pokreta Srbije da ukoliko sutra vrati odbornički mandat i da se ogradi od nepotizma koji je učinio procesuirani član koalicije „Niš, moj grad”. 

Pročitajte još:

Odbornik u Skupštini opštine GO Palilula pristupio Narodnom pokretu Srbije

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas