Početna » Nagrađeni najmlađi autori najboljih porodičnih crteža i fotografija. Među njima i bliznakinje iz Niša

Nagrađeni najmlađi autori najboljih porodičnih crteža i fotografija. Među njima i bliznakinje iz Niša

0
Ministarka za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije Darija Kisić uručila je danas nagrade autorima najboljih porodičnih crteža i fotografija u okviru dečjeg umetničkog konkursa koji je organizovalo ovo ministarstvo. Šestogodišnje bliznakinje iz Niša Helena i Sofija Stevanović su među pobednicima likovnog konkursa.

One su osvojile drugu nagradu za najlepši crtež porodice, koju im je uručila ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić.

Kisić je iskazala zahvalnost učesnicima konkursa na tome što su predivnim radovima pokazali da je porodica najveće bogatstvo.

Autor fotografija: Dejan Urošević

Ona je podvukla da nema ništa važnije od porodice i da deca i roditelji treba da uživaju u svakom zajedničkom momentu jer su to najlepši trenuci u detinjstvu.

Među dobitnicima nagrada za najlepšu porodičnu fotografiju i crtež nalaze se deca iz Beograda, Niša, Valjeva, Požarevca, Novog Sada, uzrasta od četiri do osam godina.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas