Početna » Nesreća na auto-putu Niš-Doljevac. Auto sleteo s puta i završio na krovu

Nesreća na auto-putu Niš-Doljevac. Auto sleteo s puta i završio na krovu

0

Na autoputu Niš-Doljevac dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj se jedno vozilo prevrnulo na krov. Intervenisala je i hitna pomoć, a povređeni vozač je prevezen u Klinički centar u Nišu.

Okolnosti nezgode nisu poznate, a prema informacijama iz policije, vozilo je sletelo s puta. Prema nezvaničnim informacijama u nesreći je učestvovalo samo jedno vozilo. Intervenisala je i policija.

„Radiološki dijagnostikovan i pregledan od specijaliste urgentne medicine, neurohirurga, grudnog i digestivnog hirurga i ortopeda. Ima kontuziju grudnog koša, prelom dva pršljena“, rekli su iz UKC-a.

Iz policije navode da je u pitanju 53-godišnji S. M. Dodaju i da se nesreća desila na auto-putu u visini Orljana, kada je vozilo marke „tojota“ sletelo s puta.

Vozačima se savetuje oprez dok se situacija ne normalizuje, a dodatne informacije o ovoj nesreći očekuju se nakon završetka policijske istrage.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas