Početna » Nišlija Marko Nikolić objavio novu pesmu “Božić kraj tebe” (VIDEO)

Nišlija Marko Nikolić objavio novu pesmu “Božić kraj tebe” (VIDEO)

0
Praznici se uvek dočekuju uz pesmu i veselje, a Marko Nikolić je objavio pesmu koja greje srce i dušu i poziva da praznike provedete uz svoje najmilije.

“Božić kraj tebe” je nova pesma Marka Nikolića, koji je ove godine nastavio muzičku karijeru i ljubavnim pesmama sa albuma “Dođi da te volim” osvojio simpatije publike širom regiona.

“Nova pesma “Božić kraj tebe” žanrovski spada u pravu pop pesmu, koja zasigurno ulazi u uho već na prvo slušanje. Odiše toplinom i emocijom koju svi volimo osećati tokom božićnih i novogodišnjih praznika. Neki trenuci koje doživimo u toku godine odlaze u zaborav, ali svaki trenutak koji je proveden u sreći sa najmilijima treba da sačuvamo. Ova pesma neka bude čuvar od zaborava vaših najlepših trenutaka i siguran sam da ćete ih se setiti kada god je čujete!”, poručio je Marko.


Marko je kompletan autor nove pesme, kao i većine pesama koje je do sada objavio. Novi dani koji dolaze neka budu pesma i zato uživajte u predivnim notama i sreći koju nosi “Božić kraj tebe”. Pesma se od danas može slušati na svim striming platformama.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas