Početna » Obnavlja se put od Jelašnice do izletišta Bojanine vode [VIDEO]

Obnavlja se put od Jelašnice do izletišta Bojanine vode [VIDEO]

0

Ljubitelji prirode koji rado posećuju izletišta u okolini Niša uskoro će do Bojaninih voda u podnožju Suve planine dolaziti i brže i lakše jer je u toku obnova puta koji od Jelašnice vodi do izletišta. Radove je obišla gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa predsednikom GO Niška Banja Dušanom Živkovićem a dočekalo ih je prijatno iznenađenje. Osim što radovi planirano teku, put će izgledati sasvim drugačiije jer će biti širi.

Prema rečima gradonačelnice Sotirovski obnova puta do poznatog izletišta na samo 19 kilometara od Niša i u neposrednoj blizini Niške Banje dogovor je sa meštanima sela kroz koja put prolazi. Ona je dodala da Grad radi na tome da izgradi infrastrukturu kako do poznatih izletišta tako i do kulturno-istorijskih spomenika i priprodnih lepota koje privlače turiste.

Dušan Živković, predsednik GO Niška Banja dodaje da je dobar put do Bojaninih voda od višestrukog značaja kako za Niš i Nišku Banju tako i za žitelje sela, Gornja i Donja Studena i Čukljenika čiji žitelji žele da se bave seoskim turizmom, a dobra veza sa gradom i Banjom im otvara mogućnosti za to.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas