Početna » PAQITO, JEDAN OD NAJZNAČAJNIJIH FOOD INFLUENCERA: Najviše volim burek i roštilj, poštujem NIŠKU kuhinju (VIDEO)

PAQITO, JEDAN OD NAJZNAČAJNIJIH FOOD INFLUENCERA: Najviše volim burek i roštilj, poštujem NIŠKU kuhinju (VIDEO)

0
Njegovo ime je Pavle Branković i on je najznačajniji food influencer na ovim prostorima. Influenser koji nikada nije stavio filter na fotografiju, koji nikada ne pozira i ne bustuje svoje objave. Probao je hranu iz mnogih svetskih kuhinja, ali ipak omiljena hrana mu je BUREK I ROŠTILJ. Popularni Paqito otkriva da izuzetno poštuje nišku kuhinju.

Sve je kaže krenulo od ljubavi prema hrani. Tako je ovaj influenser za veoma kratko vreme, tačnije za samo tri godine, putem društvenih mreža postao uticajan kada je kuhinja u pitanju.

“Sve i dalje traje zbog ljubavi prema hrani. Pitaju me odakle ti energija da ideš danas ovde, sutra Makedonija, Grčka…., ne bih je ni imao da nije te ljubavi prema hrani”, iskren je Paqito.

Probao je hranu iz različitih kuhinja, a najteže “da proguta” bio je sirdani.

“Ove godine u maju bio sam u Turskoj i jeo sam neki sirdani, to su neke iznutrice punjene pirinčem i onako su da kažem poprilično problematične”, govori nam on uz smeh.

Najviše voli najkonkretnije stvari.

“Najviše volim burek i roštilj”, odgovara Paqito.

Za nišku kuhinju ima samo reči hvale.

“Nišku kuhinju, kako da ne, bio sam pre neki dan na ručku u Nišu, snimao sam i u nekim kafanama, veliki sam poštovalac niške kuhinje.”

On je influenser čija je najvažnija veština sposobnost da sa neponovljivim razumevanjem umoči komad hleba u kajmak. I da nam tim potezom sve objasni bez reči. Kaže da svašta proba, ali sigurno će mu ostati u sećanju njegov boravak na Istri gde je jeo sirovu ribu, ali ne samo to već su servirali sve sirovo, sirove školjke, sirove lignje.

“To me je onako raspametilo, a nisam imao baš ranije prilike da probam sirovu morsku hranu u svim oblicima”, rekao je Paqito i priznao da recimo sirovu konjetinu jede kao tartar sos i da to ovožava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas