Početna » PIROT: Podela besplatnih autosedišta roditeljima novorođenih beba

PIROT: Podela besplatnih autosedišta roditeljima novorođenih beba

0

U Pirotu je realizovana treća ovogodišnja akcija podele besplatnih autosedišta roditeljima novorođenih beba. Podeljeno je još 50 autosedišta. Predsednica Saveta za bezbednost Grada Pirota dr Milena Dimitrijević, rekla je da je u prethodne dve akcije podeljeno 185 sedišta za najmlađe stanovnike tog grada.

“Sa ovih 50, 235 porodica je dobilo sedište za svoju bebu. I ovog puta sedišta je donirala kompanija na čemu im se zahvaljujem u ime Grada Pirota jer to pokazuje značajnu društvenu odgovornost”, istakla je dr Dimitrijević.

Inače u Pirotu je od 1. jula do 31. avgusta rođeno 74 beba. Sedišta je dobilo prvih 50 beba, dok će ostale biti obezbeđene u narednoj akciji.

“Želimo da animiramo sve privredne subjekte da se priključe akciji kako bi svaka beba koja je rođena na ovoj teritoriji imala besplatno autosedište”, zaključila je dr Dimitrijević.

Marija Mitić Anđelković, majka bebe od mesec i po dana, kaže da joj ovaj gest jako puno znači.

“Ipak je to jedan od većih izdataka za roditelje na početku roditeljstva, pored svih troškova koje imamo. Hvala svima, Gradu, gradonačelniku, što su nam izašli u susret i omogućili nam da dobijemo autosedišta”, kazala je Anđelkovićeva.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas