Početna » Saša Kovačević pred nastup u Nišu: Ponesite maramice

Saša Kovačević pred nastup u Nišu: Ponesite maramice

0
Srpska pop zvezda Saša Kovačević će 21. oktobra u nišku halu „Čair“ doneti letnje i latino ritmove, ali i emocije, kroz svoje balade. On je rekao da jedva čeka 21. oktobar da oseti energiju niške publike.

Ovo će biti prvi pravi nastup pred Nišlijama, nakon nastupa u niškim klubovima, koji su bili pre više od desetak godina. Kovačević je obećao da će sa svojim bendom prirediti žurku za pamćenje.

„Ne želim da bude kao da sam drugačije uzbuđen nego inače. Zaista sam za svaki svoj koncert vrlo uzbuđen. Uvek želim da vidim publiku koja će doći na moj nastup, a pogotovo kad se nešto dešava prvi put, kao što je to u Nišu. Ne mogu dočekati 21. oktobar i očekujem dobru energiju. Želim da se družim sa niškom publikom i znam da ćemo napraviti žurku za pamćenje“, poručio je Saša Kovačević na konferenciji za novinare povodom predstojećeg koncerta.

On je poručio da uvek daje 100 posto, bez obzira na to gde nastupa. Otkrio je da će koncert u Nišu početi pesmom „Bez tebe me nema“, ali uveren je da će publika tokom dva sata trajanja koncerta uživati u različitim pesmama, koje on ima da ponudi.

„Smatram da će svako pronaći svog favorita ukoliko me sluša, imam dosta pesama. Imam bržih i sporijih pesama, prepuštam publici da pronađe svoje favorite i pesme u kojima će uživati te noći. Nečega čega neće manjkati je svakako dobra emocija i dobra žurka“, rekao je pevač.

Saša Kovačević je poručio da mu ne prijaju današnji muzički trendovi, jer kako on kaže, uvek je voleo da čuje „pravu muziku, a ne da bit radi 90 odsto pesme“. On je izrazio želju da napravi novi album poput svog prvog.

„Jako mi je drago što se vraćaju stari hitovi i što se vrte na radiju i što tu ima i moje muzike. Nedavno sam sa bratom komentarisao kako bih voleo da opet napravim jedan album, koji je bio poput prvog, sirovi i strogi pop. Možda se i to realizuje u narednom periodu“, najavio je Kovačević.

On je poručio da je u karijeri imao sreće da skoro svaka njegova numera pronađe pravac do publike. Od poslednjih pesama istakao je da se pesma „Greška“ izdvojila u odnosu na druge.

„Emocija je nešto što nas sve drži, ponesite maramice, ali i plesne korake“, poručio je Saša Kovačević niškoj publici pri najavi predstojećeg solističkog koncerta.

Miljenik lepšeg pola, jedan od najpoznatijih pop pevača današnjice, Saša Kovačević održaće prvi put u Nišu solistički koncert 21. oktobra sa početkom od 20 sati u hali “ Čair“.

Karata je ostalo jako malo i one se mogu kupiti u „Story caffe-u“, turističkoj agenciji „Clock travel“, hotelu „Freya SPA & Apartments“, OMV pumpama, „Big Star Travelu“, knjižarama „Delfi“ i „Hijeroglif“ i onlajn putem sajta Tickets.rs.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas