Početna » U Srbiji danas veoma toplo, tokom noći kiša

U Srbiji danas veoma toplo, tokom noći kiša

0

Malo do umereno oblačno, veoma toplo i vetrovito sa umerenim i jakim vetrom južnih pravaca, koji će na jugu Banata, zapadu i jugozapadu Srbije dostizati i udare olujne jačine.

Najniža temperatura od 9 do 18 °C, a najviša dnevna od 27 do 31 °C. Uveče na zapadu Vojvodine, zapadu i jugozapadu Srbije, a noću i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz skretanje vetra na zapadni i severozapadni pravac.

NIŠ: Malo do umereno oblačno, veoma toplo sa slabim do umerenim vetrom južnih pravaca. Najniža temperatura oko 11 °C, a najviša dnevna oko 31°C.

Izgledi vremena za naredni period

U utorak promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U sredu umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, a tokom noći ka četvrtku i u četvrtak prolazno naoblačenje ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom. Od petka pretežno sunčano uz porast temperature.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas