Početna » Boban Zdravković pred novogodišnji nastup: “U svom gradu je najlepše i najslađe!” (VIDEO)

Boban Zdravković pred novogodišnji nastup: “U svom gradu je najlepše i najslađe!” (VIDEO)

0
“Ludilo u Nišu” i “Idemo Niš”, upućivao je Boban Zdravković na obeležavanju Svetog Pantelejmona kada je posle dužeg vremena nastupio u svom gradu. O njegovom nastupu pričalo se mnogo i pre samog koncerta, a i posle njega. Takav nastup i takvu energiju obećava i za Novu godinu, jer kako otkriva u izjavi za Glas juga u svom gradu je najlepše i najslađe.

Prema rečima popularnog pevača sve je spremno za najluđu noć.

“Nadam se da će biti ludo i nezaboravno. Ja ću se truditi maksimalno da naši sugrađani doček provedu najbolje što mogu”, poručio je Boban Zdravković i dodao da se nada da će nas samo vreme poslužiti.

Kada se Boban lati mikrofona, svi su na nogama. To je već pokazao. Ali ovoliku euforiju u svom gradu, priznaje, nije očekivao.

“Ja stalno radim velike koncerte, ali u svom gradu to uvek poprimi neku drugu dimenziju”, rekao je Boban.

I Nišlije su osetile njegovu energiju i na isti način su mu vratile, čak i sa simboličnim parolama, poput one koja će sigurno ostati zabeležena u njegovoj muzičkoj karijeri “Ti si nam jedini ostao”.

“Desilo se nešto veoma interesantno. Neumem ni ja da objasnim šta je u pitanju, jednostavno postoje neke vibracije. Koncert u Panteleju je bio dosta emotivan, verovatno zbog toga što dugo nisam pevao, a kako je izgledalo videli ste i sami. Da li su ljudi prepoznali tu neku moju spontanost. Jednostavno su se opustili i pevali sa mnom na neki način koji bih ja voleo da se ponovi i na trgu”, istakao je Boban.

Novogodišnju noć će započeti nekom baladom, a onda obećava zagrevanje i naravno “ludilooo u Nišu!”

Nišlije će pored Bobana Zdravkovića zabavljati i Violeta Viki Miljković. Ove godine je novina da će biti održan i koncert uoči dočeka, tačnije 30. decembra. Tada će u Nišu nastupiti „Riblja čorba“.

Od 26. decembra do 2. januara će biti celodnevne novogodišnje aktivnosti u centru grada, u organizaciji ustanova kulture i udruženja.

Novogodišnji nastupi sa pratećim sadržajem će koštati Grad 10.900.000 dinara. Novac namenjen za vatromet po prvi put će ove godine otići u humanitarne svrhe. Koncerte organizuje Niški kulturni centar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas