Početna » “Niste građani drugog reda” – poručio doktor Milić žiteljima niških sela

“Niste građani drugog reda” – poručio doktor Milić žiteljima niških sela

1

Loši putevi, nepostojanje kanalizacije, problematično vodosnabdevanje, devastirani domovi kulture, sportski tereni zarasli u korov, samo su neki od problema na koje su ukazali stanovnici niških sela Brenica i Mezgraja u kojima je GG “Dr Dragan Milić” organizovala tribine.

Nosilac izborne liste ove grupe građana dr Dragan Milić istakao je da nijedan Nišlija, bez obzira da li živi u gradu, prigradskim naseljima ili selima, ne treba da se oseća kao građanin drugog reda.

“Ne verujem da smo toliko siromašni da ne možemo da obezbedimo osnovne uslove za život svakom građaninu Niša. Razumem vaše potrebe i vaši zahtevi su više nego skromni. U našem programu smo jasno naveli da se zalažemo za ravnomerni razvoj svih delova grada uključujući i sela. Formiraćemo Savetodavno telo koje će se baviti upravo ovom problematikom”, naveo je doktor Milić koji je prilikom susreta sa meštanima ova dva sela koja pripadaju Gradskoj opštini Pantelej, odnosno Crveni Krst, otvoreno pričao o programu grupe građana koja nosi njegovo ime.

1 komentar

Avatar
Освешћена 24. maj 2024. - 00:44

Мислила сам да гласам за Милића,али кад видим овог лопова са његове леве стране згади ми се. Тај је колико ја знам у СНС. Значи – или Милић скупља прелетаче из СНС-а или је и он СНС. А овај лево је уз сваку власт-прелетач парекселанс,иначе самопрокламовани председник МЗ Бреница.

Odgovor

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas