Početna » U “Aerodromima Srbije” plate veće od 01. januara

U “Aerodromima Srbije” plate veće od 01. januara

0
Na aerodromu “Morava” kod Kraljeva, sa direktorom „Aerodroma Srbije” Mihajlom Zdravkovićem i predsednikom sindikalne organizacije „Aerodromi Srbije” Mikicom Pavlovićem, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potpisao je kolektivni ugovor kojim je za zaposlene u ovom javnom preduzeću obezbeđeno povećanje plate od deset odsto od 1. januara sledeće godine.

Tako će više od 200 zaposlenih na aerodromima Konstantin Veliki u Nišu, Morava u Kraljevu i Ponikve u Užicu, dobiti povećanje plate od deset odsto, a pored toga povećan je i regres, zatim 15.000 dinara za svako rođeno dete i čitav niz pogodnosti koje smo mogli da obezbedimo u skladu sa zakonom reako je Vesić.

“Nastavljamo sa razvojem našeg avio-saobraćaja. U narednom periodu u skladu sa strategijom o razvoju vazdušnog saobraćaja koja je u izradi, i ekonomskim razvojem zemlje, posebnu pažnju obratićemo na unapređenje kargo saobraćaja”, dodao je Vesić.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas